Secrets of Shallowfeld

Kevät etenee

Secrets of Shallowfeld

Päivä pari välikohtauksen, Richard on vangittuna ja asiaa selvitellään. Kyla vetäytynyt enemmänkin omiin oloisihinsa ja pysyttelee pääsääntöisesti poissa ihmisten ilmoilta mutta kun hänet kylällä näkyy niin hän on selkeästi itkeneen oloinen ja hiljainen.

Jon ja Hursti löytävät ‘kotioveltaan’ pienen oksista ja langasta punotun unensiepparin joka roikkuu lankapunoksessa. Kummankin unensiepparin mukana on käärölle kierretty ja sidottu lehti. Lehteen on goblinriimujen lisäksi kirjoitettu hiiltä käyttäen yksinkertasti yleiskielellä “Grit muistaa hyvä ihminen! Tämä auttaa”

Hursti pääsee enemmänkin kiinni kylään, tutustuu kylän johtohahmoihin ja muihin tärkeisiin silmäätekeviin. Jon taas palaa perinteisiin töihin, pellolle ahertamaan.

Lähiaikojen tapahtumia.
Kylän tuleva ilonaihe on jokakeväinen Shallowfeldin kylän järjestämä suuri juhla. Tämä juhla, mikä alkujaan juontaa pienenä kyläläisten yhteisenä tapahtumana on noussut kohtuullisen suureksi Syrjäsen rannikon tapahtumaksi. Kylässä järjestetään Shallowfeldin piirakkakilpailu, tähän asti siihen osallistujia on yleensä ollut lähes poikkeuksetta kaksi, molemmat Shallowfeldin kylästä mutta nyt mukaan on ilmoittautunut myös kolmas osapuoli, Leipuri Wolvertonista.

Comments

marghos marghos

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.